Veelgestelde vragen

Welke betaalmethodes hanteren wij?

U kunt bij ons de volgende veilige manieren betalen:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Overboeking

Kan ik veilig winkelen bij studio 42 and more?

Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen werken wij samen met Mollie. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw betaling betrouwbaar en veilig verloopt. Mollie beschermt tevens uw gegevens.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 15:00, succesvol dan versturen we de volgende dag je bestelling. Zowel DPD en PostNL bieden normaal gesproken de volgende dag je bestelling aan. Bestel je na 15:00 uur? Dan versturen we de volgende dag je bestelling. Bestel je op een zaterdag of een zondag? Dan versturen we je bestelling op maandag.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De verzendkosten zijn in Nederland geheel gratis voor jou vanaf €50,00. Daarnaast bedragen de verzendkosten naar Belgie en Luxemburg €9,99. Wil je jouw bestelling verzenden naar een ander land dan Nederland? Neem dan contact op met info@studio42fashion.nl

Kan ik mijn bestelling gemakkelijk retourneren?

Je kan bij ons gemakkelijk je gehele bestelling of deel van je bestelling herroepen (retourneren). Stuur hiervoor even een e-mailtje naar info@studio42fashion.nl voor de juiste informatie. Let op dat je alles netjes inpakt (het liefst in de originele verpakking), alles nog is voorzien van de originele etiketten en met voldoende frankering.

Kijk ook even bij onze uitgebreide voorwaarden bij de Klantenservice!

Zijn er kosten verbonden aan het herroepen (retourneren) van mijn bestelling?

Ja, er zijn kosten voor eigen rekening verbonden aan het herroepen (retourneren) van je bestelling. Webshops die gratis retoursturen aanbieden berekenen dit door aan de consument in de kostprijs. Door dit niet te doen kunnen wij onze prijzen scherp houden voor onze klanten.