Over ons

Mijn naam is Karin Philipp en naast mijn man en twee kinderen hebben wij ook twee gezellige honden in ons huis te Berkel en Rodenrijs.

 

In de bekende winkels wordt tegenwoordig helaas weinig rekening meer gehouden met mensen die net een maatje groter nodig hebben. Hierom ben ik in 2014, samen met mijn dochter, begonnen met het verkopen van plussize kleding.
Oorspronkelijk zijn wij vanuit onze eigen woning begonnen met het online verkopen van deze kledij. Hier bleek al snel veel animo voor te zijn wat ons alleen maar enthousiaster maakte. Hierom hebben wij op korte termijn besloten uit te breiden en zijn wij ingetrokken in een pandje in Bergschenhoek.

Na aangroeiende interesse en veel vragen van klanten heb ik er voor gekozen de overstap te maken naar een volledige winkel in het centrum van Berkel. Dit was voor iedereen goed te bereiken en op deze manier kon iedereen de kleding passen en zo tevreden toevoegen aan hun kledingkast.
Ook hebben we een webshop geopend, alwaar men door het hele land onze collectie konden bestellen, algauw werdt dit een groot succes, zo groot dat we hebben besloten om de winkel te sluiten, ook omdat mijn dochter een andere carriere na streefde en niet meer verder wilde in de mode.

We hopen dat we je daar kunnen begroeten en natuurlijk zullen wij ook hier jullie een zo goed mogelijk advies te geven.

Dus ben jij, voor jezelf of voor iemand anders, opzoek naar kleding die niet in de bekende winkels te verkrijgen is? Neem dan eens een kijkje in onze webshop . Wij breiden ons assortiment continu uit zodat er altijd voor iedereen het gepast kledingstuk beschikbaar is.

Mochten er vragen naar boven schieten, schroom dan niet en neem contact met ons op!

atelier-logo-stamp-small-light-fill

Ben jij voor jezelf of voor iemand anders, opzoek naar kleding die niet in de bekende winkels te verkrijgen is?

 

Neem dan eens een kijkje in onze webshop!